Entreprenørkørsel til alle formål

Skal du have leveret byggematerialer? Eller vil du gerne bestille transport af grus?

​Hos Vognmand Filtenborg kan vi tilbyde dig professionel entreprenørkørsel, og vi kan med vores erfarne chauffører og store vognpark sikre dig en optimal transport af grus eller andet fra grusgraven. Skal du have kørt råjord eller andet væk, klarer vi også det.

Vi hører til i Nykøbing Mors, men vi tilbyder entreprenørkørsel til private og erhvervsdrivende i alle områder omkring Thisted, Mors og Skive.

Transport af grus i store mængder

Vi er eksperter i entreprenørkørsel og kan tilbyde dig alt inden for levering af byggematerialer som sand, grus, specialprodukter fra grusgraven, genbrugsprodukter eller andet. 

Har du behov for at bestille transport af grus eller andet i store mængder, er du kommet det rette sted hen, da vores ressourcer rækker til at transportere mange tons sand og grus.​ Vores entreprenørkørsel omfatter også bortkørsel af råjord eller andre materialer, og når du bestiller en transport hos os, er intet overladt til tilfældighederne.

Vores vigtigste opgave er at transportere dit gods sikkert frem til den aftalte tid, og det kræver en nøje planlægning og kompetente chauffører.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på entreprenørkørsel

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for entreprenørkørsel og transport af grus eller lignende, er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 97 72 39 66 eller sende os en e-mail på b.filtenborg@mail.tele.dk 

Vognmand Filtenborg

Nykøbing Dag- & Industrirenovation

Nørrebro 171-173

7900 Nykøbing Mors

​CVR: 27810144​


​​Kontoret har åbent:

Mandag - Fredag kl. 07.00 - 16.00

Kontakt os

​Tlf.: 97 72 39 66

Mail: b.filtenborg@mail.tele.dk

Slamsuger døgnvagt 97 72 39 66

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt